ALGEMENE VOORWAARDEN

 BESTELLEN EN BETALEN

 U kunt zonder inloggen onze site bekijken. Als u een bestelling plaatst, komen de producten in uw winkelmandje. Via de knop 'afrekenen' doorloopt u volgende stappen:

  1. account: u logt in
  2. verzending: u kiest de manier van verzenden of ophalen (Collect & Go)
  3. overzicht: u ziet een overzicht van uw bestelde producten
  4. betaling:dit kan met een bankkaart (debit of credit). Er kan niet betaald worden via Pay-pal.
  5. voltooid                                                                                                                                  

Alle bestellingen worden in principe binnen de 3 werkdagen verzonden nadat de betaling bij ons binnen is. Wij versturen op alle werkdagen behalve op vrijdag omdat de producten dan bijna zeker het hele weekend bij de post liggen.

Alle bestellingen voor producten zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Brumunt behoudt zich het recht voor om op elk moment de prijzen te herzien. Brumunt kan op elk moment de bestelling herzien of annuleren, afhankelijk van de beschikbaarheid van de munten.

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

Alle bestellingen voor producten zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Brumunt behoudt zich het recht voor om op elk moment de prijzen te herzien.

Alle facturen zijn contant betaalbaar te Brugge, netto zonder korting, behoudens andere bepalingen. Iedere factuur wordt geacht aanvaard te zijn bij gebreke van schriftelijke betwisting, aangetekend te versturen binnen de acht dagen na ontvangst van de factuur. Bij betwisting zijn enkel de rechtbanken van Brugge bevoegd. Bij niet betaling zal van rechtswege en zonder ingebrekestelling een verwijlintrest verschuldigd zijn van 1% per maand, te rekenen vanaf 8 dagen na factuurdatum plus een forfaitaire schadevergoeding van 10% met een minimum van € 50,00.

Alle goederen blijven eigendom van de verkoper tot volledige betaling.

Brumunt maakt voorbehoud voor alle hoeveelheden die gepubliceerd staan op onze website. Brumunt verkoopt namelijk op diverse plaatsen tegelijk, zodoende dat het kan gebeuren dat dezelfde munten terzelfdertijd verkocht worden, wat onze gepubliceerde hoeveelheid in het gedrang brengt.

In het geval dat de bestelde hoeveelheid munten niet kan geleverd worden, contacteren wij u zo snel mogelijk en crediteren wij het teveel betaalde bedrag.

BTW

Producten die in de SKU# met een ster (*) aangeduid worden, zijn marge producten. Voor deze producten geldt “Levering onderworpen aan de bijzondere regeling van belastingheffing over de winstmarge. BTW niet aftrekbaar. Bijzondere regeling van voorwerpen voor verzameling.”

Producten die in de SKU# met twee sterren (**) aangeduid worden, zijn producten vrijgesteld van BTW Art. nr 44 bis § 1.

 

Gistelse Steenweg 93/0001
8200 Brugge
+32 (0)50 71 85 06
[email protected]
BTW BE 0823.890.878

     Open maandag tot en met vrijdag van 10u00 tot 14u00 doorlopend.

     Of op afspraak via [email protected]

     Zaterdag, zondag en feestdagen gesloten.

Copyright © Brumunt. All rights reserved.