Privacy en Cookie Policy

PRIVACY POLICY

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN
Brumunt verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
• Voornaam
• Achternaam
• Bedrijfsnaam
• E-mailadres
• Telefoonnummer
• Adresgegevens
• Identiteitskaart gegevens (enkel nodig voor deelname aan veilingen)
• Locatiegegevens
• Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
• IP-adres
• Internetbrowser en apparaat type

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan zullen wij deze informatie verwijderen.
WAAROM WE GEGEVENS NODIG HEBBEN
Brumunt verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:
• Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.
• U te kunnen bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
• U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
• Om gepersonaliseerde services te kunnen bieden.
• De communicatiepartner van Brumunt analyseert uw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

HOE LANG WE GEGEVENS BEWAREN
Brumunt zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Onze bewaartermijn bedraagt 7 jaar.
DELEN MET ANDEREN
Brumunt verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Brumunt gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Brumunt gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Brumunt zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
BEVEILIGING
Brumunt neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via [email protected] Klacht indienen via de Privacycommissie is mogelijk.
Deze verklaring kan, zonder voorafgaande verwittiging, aangepast worden, in functie o.m. van wettelijke evoluties. We vragen je daarom regelmatig na te gaan of en in voorkomend geval welke wijzigingen aangebracht werden. Wijzigingen treden in van zodra zij op deze website kenbaar worden gemaakt.

COOKIES

Op 5 juni 2012 is de cookiewetgeving van kracht in Europa. Deze wet bepaalt dat websites hun bezoekers duidelijk en volledig moeten informeren over het gebruik van cookies.
Cookies zijn kleine stukjes informatie (tekstbestanden, die door je browser worden opgeslagen op je computer bij het bezoeken van een website en die gebruikt worden om bijvoorbeeld je persoonlijke voorkeuren te onthouden.
Volgende cookies worden bijgehouden via onze website:
1. STRIKT NOODZAKELIJKE COOKIES
Dit zijn cookies die noodzakelijk zijn om de site te laten functioneren.
2. SOCIAL MEDIA COOKIES
Deze maken het mogelijk om een artikel te delen via social media als je ingelogd bent.
3. ANALYTICS COOKIES
De website van Brumunt gebruikt cookies zodat het kan meten waar onze bezoekers vandaan komen, welke besturingssysteem ze gebruiken, hoeveel mensen bepaalde artikelen lezen, enzoverder.
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.
De informatie die Google verzamelt wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
4. TRACKING COOKIES
Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van jouw online gedrag. Dit profiel kan gekoppeld worden aan je naam, adres, e-mailadres en dergelijke.
Mocht je geen enkele cookie willen installeren, dan kan je dit aangeven in je browser. Raadpleeg daarvoor de helpfunctie en/of de instellingen van je browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, …).
Deze verklaring kan, zonder voorafgaande verwittiging, aangepast worden, in functie o.m. van wettelijke evoluties. Je wordt dan ook uitgenodigd om regelmatig na te gaan of en in voorkomend geval welke wijzigingen aangebracht werden. Wijzigingen treden in van zodra zij op deze website kenbaar worden gemaakt.
Meer informatie of een vraag? Stuur ons een mail op [email protected], of per brief naar Brumunt, Gistelsesteenweg 93, B-8200 Brugge 2.


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Brumunt

Gistelse Steenweg 93/0001
8200 Brugge
+32 (0)50 71 85 06
[email protected]
BTW BE 0823.890.878

De winkel van Brumunt is open elke dag van 10-18 uur. Behalve op zon- en feestdagen.

Gelieve uw afspraak te maken via email [email protected]

of telefonisch op het nummer +32 (0)50 71 85 06

Copyright © Brumunt. All rights reserved.