VERZENDEN

Alle bestellingen worden in principe binnen de 3 werkdagen verzonden nadat de betaling bij ons binnen is. Wij versturen op alle werkdagen, behalve op vrijdag omdat de producten dan bijna zeker het hele weekend bij de post liggen. Alle producten worden verstuurd via B-post pakketservice (aangetekend). De klant kan ook opteren voor gewone verzending per post, maar dan gebeurt deze verzending op eigen risico van de klant.

Munten in voorverkoop worden zo spoedig mogelijk na uitgifte geleverd.

Het Brumunt team controleert steeds de kwaliteit van de munten of muntensets vóór verzending. De verzending gebeurt aangetekend via B-post parcel service. Wanneer u kiest voor de optie “Collect & Go”, dan kunt u via de opmerkingen meegeven waar u uw bestelling wenst op te halen. Zowel voor verzending als voor Collect & Go moet de betaling op voorhand gebeuren vooraleer de verzending of ophaling kan plaatsvinden. Nadat de betaling op de rekening van Brumunt binnen komt, kunt u een factuur uitprinten in pdf.  

De berekening van de verzendkosten gebeurt automatisch bij het afrekenen.

De verzendkosten bedragen:

€   8.00                      België

€ 18.00                      EU-landen + Andorra, Vaticaan, Zwitserland en Scandinavië

op aanvraag             andere niet-EU-landen en buiten Europa

Al onze pakketten zijn als volgt verpakt: volledig omwikkeld met witte tape bedrukt met blauwe bedrukking: Brumunt en logo Brumunt. Indien dit niet het geval is, gelieve de zending te weigeren.

In geval van beschadigde of geopende verpakking bij ontvangst van de zending door B-post, moet de zending onmiddellijk geweigerd worden. Eens de zending aanvaard is, is er geen bezwaar meer mogelijk.

 

Gistelse Steenweg 93/0001
8200 Brugge
+32 (0)50 71 85 06
[email protected]
BTW BE 0823.890.878

     Open maandag tot en met vrijdag van 10u00 tot 14u00 doorlopend.

     Of op afspraak via [email protected]

     Zaterdag, zondag en feestdagen gesloten.

Copyright © Brumunt. All rights reserved.